8-15 mei: Inspiratie- en ontspanningsweek voor vrouwen in Curacao!

Ken je die lastige vragen? Waar wordt ik BLIJ van, wat WIL ik graag, hoe kan ik mezelf verder ONTWIKKELEN, wie ben IK eigenlijk? Hoe moet het nu verder, is dit het nu, is er niet méér mogelijk?

En als het een beetje meezit, heb je ook nog behoefte aan ontspanning, reflectie, inspiratie, wil je gezond eten en bewegen, moet je van jezelf vanalles, zoals meditatie beoefenen en verder en-passant nog een beetje spirituele ervaringen opdoen.

We gaan het gewoon allemaal doen!!! Werken aan jezelf, je passie ontdekken, je mooie lijf verzorgen en ontspanning creëren. Kom een weekje mee naar het zonnige Curacao en start met nieuwe keuzes maken. Wat is er lekkerder dan op een mooie tropische locatie jezelf weer opladen en je muizenissen afschudden!

We gaan, naast heel veel genieten en ontspannen, aan de slag met onder andere:

  • Yoga, bewegen en/of wandelen (of hardlopen als daar behoefte toe is)
  • Mindfulness en meditatie
  • Voeding, lifestyle en suppletie
  • Coaching, reflectie en oefeningen om met meer blijheid en gemak te leven of je doelen te ontdekken en bereiken
  • Individuele sessies healing, coaching, energywerk of massage
  • Bezoek aan de kruidentuin (https://www.dinahveeris.com/) en national park Christoffel
  • Voldoende vrije tijd om ook te kunnen genieten van het strand en de zee, Willemstad en de natuur op Curacao.

De kosten zijn 675 euro voor zeven dagen (en nachten), inclusief eten, drinken (geen alcohol), vervoer en verblijf. Het vliegticket is niet inbegrepen, maar we regelen wel vervoer van- en naar de luchthaven. Het maximum aantal deelnemers voor deze inspiratieve reis is 5 dames.

Het verblijf is in een riante 6-persoons villa in Blue Bay Curacao, er zijn drie tweepersoonskamers beschikbaar, twee badkamers en een apart toilet. De villa is verder voorzien van allerlei gemakken zoals airco in de slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en heerlijke lounge-gelegenheid op de ruime veranda.

We gaan waarschijnlijk van 8 t/m 15 mei 2018, indien er minimaal drie deelnemers zijn. Mocht je samen met vriendin, kennis of familielid willen komen en een andere week willen plannen, is het wellicht mogelijk de datum aan te passen. Neem in ieder geval dan even contact op.

Aangezien de groep klein is, kunnen er individuele afspraken gemaakt worden over langer of korter verblijf, individuele vragen of wensen, dieetwensen etcetera, neem gewoon even contact met me op. Dan geef ik je ook uitgebreide informatie over de inhoud, dagindeling en planning. Vrijwel alles is mogelijk, het doel is genieten, ontspannen en inspiratie opdoen voor de start van de rest van je leven!

Liefs, Selma Visee

Comments are closed.