SAMEN Wandelen en SAMEN Bewegen

SAMEN Wandelen!

Wie zin heeft om mee te gaan wandelen:

Vanaf 9 januari iedere dinsdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur, vanuit Noorderplassen Oost

Er wordt regelmatig een extra dimensie aan de wandeling toegevoegd, naargelang de samenstelling en behoefte van de groep, door middel van bijvoorbeeld:

  • Wandelmeditatie
  • Wandelcoaching
  • Lichte oefeningen
  • Mindful wandelen
  • Informatie over voeding, vitamines en mineralen
  • Individuele coaching ook mogelijk

Geschikt voor iedereen die graag gezellig SAMEN met anderen in de buitenlucht in beweging wil komen

De bijdrage is 85 euro voor 5 weken. Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen, mag je op een andere datum inhalen.

Opgeven per mail of telefoon, dan ontvang je de exacte locatie en eventuele extra informatie. info@electroacupunctuur.net of per telefoon 036-5306568 (spreek aub je telefoonnummer in)

——————————————————————————————————————————————————–

Op donderdag 18 januari start ook weer een nieuwe reeks SAMEN Bewegen van 13.30-14.30

Bedoeld voor diegenen die door ziekte, vermoeidheid, overgewicht of andere oorzaken weer in beweging willen komen, maar daar alleen (nog) niet toe komen of wat extra motivatie nodig hebben. Of als de sportschool een stap te ver is bijvoorbeeld. SAMEN gaat het altijd beter! De groep is klein, 2-3 personen om persoonlijke aandacht te garanderen. We gaan beginnen met wandelen en breiden dit langzaam uit, in combinatie met speciale oefeningen voor alle spiergroepen, conditie, yoga, mindfulness en/of meditatie. Voor ieder nivo is er ruimte, dus wees niet bang dat je ergens nog niet aan toe bent, daar houden we rekening mee, dat is nu juist de bedoeling van deze opzet.

Verder is er tijdens dit uurtje (60-75 minuten) ruimte voor informatie omtrent VOEDING, dieet of recepten, ONTSPANNING, suppletie en LEEFSTIJL vanuit de praktijk. 

De bijdrage is 40 euro per keer. (wellicht is vergoeding van de aanvullende zorgverzekering mogelijk indien van toepassing in je pakket)

Wel interesse voor één van beide, maar kun je niet op deze tijden? Stuur dan even een mailtje en wellicht kunnen we op een ANDERE DAG of TIJD nog een groepje starten.

Comments are closed.